SolaTube® daglichtsystemen

SolarTube foto 1

Solatube is de originele merknaam van het allereerste buisvormige daglichtsysteem dat ooit op de markt werd gebracht. Voor Solatube International Inc. heeft dit geresulteerd in een constante voorsprong op alle fronten. Met een lange reputatie op het gebied van kwaliteit en vernieuwing, is Solatube dè merknaam op de markt. Het plaatsen van een Solatube Daglichtsysteem verzekert u ervan dat u een product hebt dat de meest geavanceerde technologie toepast die op dat moment voorhanden is. U wilt zo veel mogelijk licht in huis. Wij tonen u graag aan waarom Solatube om die reden voor u de beste keuze is.

Wat iedereen zou moeten weten… …vóórdat men een daglichtsysteem aanschaft

Waarom een buisvormig daglichtsysteem?

  • Het levert een uitzonderlijke verlichting. De lichtopbrengst is ongelooflijk, met een hoeveelheid licht die u normaliter van een veel grotere koepel zou verwachten.

  • Het is zuinig. Een buisvormig daglichtsysteem is aanzienlijk minder duur dan andere opties om daglicht binnen te brengen, zoals ramen en koepels — inclusief zowel de kosten van de aanschaf als de plaatsing.

  • De plaatsing van buisvormige daglichtsystemen is snel, schoon en eenvoudig. Ze eisen geen aanpassingen aan de constructie. Een professionele installateur kan het product in minder dan twee uur plaatsen, en voor de meeste doe-het-zelvers is het een project van een dag.

  • Het kan nagenoeg overal komen. Het compacte en flexibele ontwerp van buisvormige daglichtsystemen stelt hen in staat om geplaatst te worden in vrijwel iedere kamer, zelfs kamers die niet direct toegang hebben tot het dak en kleinere ruimten waar daglichttoetreding normaliter niet tot de mogelijkheden hoort.

  • Het verbruikt geen energie. Buisvormige daglichtsystemen stellen u in staat om overdag de elektrische verlichting uit te schakelen, wat resulteert in energiebesparing die naast uw portemonnee ook het milieu nog eens spaart.

  • Het is zelfs goed voor u! Verscheidene grondige studies hebben aangetoond dat het vermeerderen van de dagelijkse blootstelling aan natuurlijk licht kan bijdragen aan het mentale en fysieke welzijn. Daarbij verhoogt het uw concentratievermogen, uw energie en biedt het een aantal andere onverwachte voordelen.