Reparatie en onderhoud

Reparatie door HG dakbedekkingen Ons bedrijf verricht vakkundig dakreparaties aan alle soorten daken. Ons streven is deze reparatie zo snel mogelijk uit te voeren zodat uw gevolgschade tot een minimum beperkt blijft.

In noodgevallen zijn we altijd bereikbaar op het telefoonnummer 06-535.60.979 Ook buiten de normale kantooruren.

Tevens kan er een jaarlijks onderhoud (inspectie) aan uw dak gedaan worden, met de mogelijkheid tot het sluiten van een onderhoudscontract.

Waarom onderhoud?

Voor onderhoud door HG dakbedekkingen
Vr onderhoud
Na onderhoud door HG dakbedekkingen
Na onderhoud

Er kan op een dak erg veel organisch afval terecht komen. Dit betekent in het geval van bitumineuze daken dat er kans is op beschadigingen door wortelgroei, en in alle gevallen dat afvoeren verstopt raken, met als gevolg veel water op het dak wat weer schadelijk is voor de dakbedekking. door rottingsprocessen wordt vooral bitumineuze dakbedekking aangetast. Dit versnelt het verouderingsproces van de dakbedekking. Ook is er het gevaar van beschadiging aan de dakbedekking door gevallen takken of door baldadigheid van jeugd of door betreden van de daken.

Bij onze dakinspectie zal uw dak zorgvuldig worden nagekeken. Bij het dakonderhoud zullen alle gebreken worden hersteld, bladvangers zullen geplaatst worden en alle afval zal worden verwijderd en afgevoerd.